Primer «Taller Exprés d’Escriptura Creativa» a la Fira del Llibre de Moncofa

 

La proposta pretén despertar les ganes per aprofundir en l’escriptura dels assistents

El curat disseny de l’activitat i l’accessibilitat per a tots els públics, l’han fet candidata per formar part de la Fira del Llibre de Moncofa 2021.

El taller, ha pretès donar unes nocions elementals a les persones participants, sobre com plantejar l’escriptura d’un relat.

Si bé és cert que en poc més d’una hora difícilment es poden donar les suficients pautes per començar a dissenyar una escriptura; sí que ha servit per animar a través de l’exposició d’unes característiques que tota persona ha de tindre en compte a l’hora d’escriure.

L’activitat, en la qual es fa participar al públic assistent per fer-la més dinàmica i atractiva, pretén despertar l’interès per l’escriptura i voler aprofundir en aquests àmbits.

La pandèmia que estem vivint ha fet que, moltes persones interessades en propostes culturals com les que duem a terme des d’Arrels, no participen en cursos més llargs i estables. Tot i que la Cultura és completament segura, entenem eixa por que ha allunyat a la ciutadania d’aquest tipus d’activitats.

És precisament per això que, a través de tallers d’escriptura exprés com el dut a terme a la Fira de Moncofa, volem animar a aquestes persones a recuperar i construir el seu propi espai cultural que, pel context pandèmic s’havia vist truncat.

Aquest taller, compta amb el suport de la Diputació de Castelló, la Conselleria de Cultura, l’ajuntament de Moncofa i Rebombori Cultural.

Informació completa de cada activitat a través de les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram).