Arrels engega «Tallers Exprés d’Escriptura Creativa» adaptat a Fires del Llibre

 

La proposta pretén despertar les ganes per aprofundir en l’escriptura dels assistents

Amb l’experiència adquirida organitzant tallers d’escriptura, des d’Arrels hem decidit crear aquest nou format.

Durant l’any i mig de pandèmia que duem, el sector cultural i sobre tot la part cultural de la nostra societat, s’ha vist greument afectada. Poc a poc, moltes persones s’estan adonant que la Cultura és Segura, però tot i això, el pas cap enrere des del punt de vista cultural que hem viscut, tardarem anys en poder recuperar els nivells del 2019.

Des de la nostra associació, volem donar resposta i contribuir a aquesta recuperació d’un àmbit tant importat per a l’esser humà com és la CULTURA. És per això que estem creant propostes que ajuden a impulsar i animar a eixe creador que totes i tots duem dins.

En aquest cas, ens centrem a través de formats com Tallers exprés d’Escriptura Creativa, amb els que pretenem recuperar la il·lusió i la capacitat creativa de moltíssimes persones.

Una vegada finalitzats aquest format de tallers, tenim previst dur a terme tallers amb una durada i continuïtat que permeta a l’alumnat poder conèixer millor el procés creatiu i dotar-lo d’instruments per poder escriure amb la seguretat que dóna uns coneixements mínims.

Aquest projecte, compta amb el suport de la Diputació de Castelló i la Conselleria de Cultura.

Si t’agradaria comptar amb aquesta proposta, contacta’ns al correu info@somarrels.org

Informació completa de cada activitat a través de les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram).