Arranca la Segona Edició de La Mar de Cultures

El projecte turístic vinculat amb la música en xicotet format dóna pas a 9 concerts en tres poblacions

La Mar de Cultures, és un Cicle de Concerts en xicotet format que es desenvolupa en Biblioteques d’Estiu de les Comarques de Castelló. 

Un ambiciós projecte desenvolupat per Arrels que pretén dinamitzar els espais culturals d’estiu (biblioteques) a través de la música en xicotet format, convertint-lo en un valor afegit per als veïns, turistes i visitants.

Seguint els criteris estatutaris de l’associació (economia circular, sostenibilitat, promoció de la cultura, treball col·laboratiu, …), ja l’any passat va néixer aquest projecte que, actualment està desenvolupant la segona edició.

La Mar de Cultures, com a projecte amb entitat pròpia dins del treball que desenvolupem a l’associació, compta amb el seu propi web i xarxes socials amb el que seguir i estar puntualment informada per no perdre’s cap ni una de les seues propostes d’alta qualitat i en molts casos, difícilment repetible. 

Per al seu finançament compta amb el patrocini del Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló, la Conselleria de Cultura i els municipis que hi participen en qualitat de SEU del projecte (Orpesa, Almassora i Almenara aquest 2021).

Més informació: www.lamardecultures.com i a les xarxes socials @lamardecultures