Arrels ha sigut escollida per presentar «La Mar de Cultures» a FiraTrovam 2020

«La Mar de Cultures» projecte turístic-cultural que posa en valor la música en xicotet format a les biblioteques d’estiu, ha sigut un dels escollits per a ser presentat en aquesta Fira. Aquest projecte serà presentat per l’actual president d’Arrels Sergi Alejos i pel seu Director Artístic Juanjo Clausell. La fita serà el dissabte 14 de novembre a les 11 hores a la Magic Box (Auditori de Castelló).

Per a l’Associació Cultural i Medi Ambiental Arrels és un important reconeixement al treball desenvolupat amb “La Mar de Cultures” i serveix per posar en valor tots aquells elements que el fan propi a l’hora de crear nous productes turístics sostenibles, participats pel teixit associatiu, on primen característiques com EBC, Economia Circular, multiculturalitat pròpia del Mediterrani, … La Fira Valenciana de la Música Trovam! – Pro Weekend és l’esdeveniment musical que anualment se celebra a Castelló de La Plana per donar a conèixer la vitalitat de la música valenciana i servir de lloc de trobada professional del sector.

Amb set edicions, el Trovam! s’ha consolidat com al certamen professional més important de la indústria musical a la Comunitat Valenciana. Actuacions en directe, debats, conferències, i una destacada presència de programadors, músics, promotors, mànagers i de tots els agents que formen part de la cadena de valor musical es donen cita a Castelló, garantint l’èxit d’una convocatòria que pretén fer de la música un dels elements clau en el desenvolupament social, cultural, turístic i econòmic dels valencians.

Web específica de «La Mar de Cultures»: /https://lamardecultures.com/

Web de la Fira: https://firatrovam.com/