El pròxim dia 28 d’agost ens anem amb els nostres «Llibres Viatgers» a Villanueva de Viver

 

La proposta contarà amb escriptores, editores, tallers i xerrades

La jornada forma part d’un projecte dissenyat per Arrels, amb la idea d’apropar propostes culturals vinculades amb els llibres a municipis de l’interior de la província de Castelló. Projecte cultural que es desenvoluparà durant els mesos d’agost i setembre.

El pròxim dia 28 d’agost ens anem a l’altra part del la provincia, visitarem la comarca del Alt Millars on portarem els nostres «Llibres Viatgers» a Villanueva de Viver, t’esperem!

Aquest dissabte ens anem de viatge amb els nostres llibres, els nostres tallers literaris i uns fantàstics escriptors i escriptores a Villanueva de Viver. On farem diverses activitats per a totes les persones que ens vulgueu acompanyar.

A les 11:00 comencem amb la Presentació dels nostres  «Libres viatgers».

Continuem a les 11:30  amb la Xerrada on presentem la nostra Associació Arrels.

A les 12:00 Xerrada amb la escriptora Mari Carmen Castillo que ens presentarà el seu conte infantil «Un toque de magia».

A continuació a les 12:30 Xerrada amb l’escriptor Vicente Gascó, que ens presenta el  seu libre «Amada Amati» – Gènere negre.

A les 13:00 Amelia Díaz en apropa la poesía amb el seu libre «Una historia no contada».

I això no es tot, per la vesprada tornem a les 17:00 per fer un Taller de escriptura creativa amb Amelia Díaz, on ens donarà idees per poder començar a gaudir de la nostra propia escriptura.

El projecte, cofinançat per la Diputació de Castelló i Arrels, compta amb el suport de l’Ajuntament de Villanueva de Viver, el Festival Boligana i l’equip de Voluntàries de la Biblioteca de Villanueva de Viver.

Informació completa de cada activitat a través de les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram).