En aquest primer viatge del nostres «Llibres Viatgers» visitem Villores a la comarca dels Ports

 

El projecte cultural es desenvoluparà durant els mesos d’agost i setembre

A Arrels entenem perfectament les dificultats que tenen molts municipis de l’interior per poder mantindre’s en el seu dia a dia; on cada vegada els resulta més difícil poder tindre accés a la cultura entre d’altres; i és per açò que hem dissenyat una proposta cultural amb la que volem fer-lis costat així com un xicotet homenatge pel seu treball per mantindre el territori i biodiversitat de l’interior de la nostra província.

La proposta el que pretén és apropar a través d’un format dissenyat a l’efecte, a escriptores de diferents gèneres i editores als veïns i veïnes de municipis de l’interior. Pretenem que puguen tindre l’oportunitat de poder mantindre una amena conversa amb escriptores i persones vinculades amb el món literari que, si no fos mitjançant propostes com «Llibres Viatgers», seria molt més difícil.

A Villores hem pogut conversar sobre llibres, literatura, gèneres, edició, i tot allò que envolta aquest apassionant món cultural amb el seus veïns i visitants. 

El projecte, cofinançat per la Diputació de Castelló i Arrels, comptarà per aquesta primera edició amb un màxim de sis municipis.

Si vius a un poble de l’interior i t’agradaria que ens desplaçàrem amb els nostres «Llibres viatgers», contacta’ns al correu info@somarrels.org

 

El pròxim dia 28 d’agost ens anem a l’altra part del la provincia, visitarem la comarca del Alt Millars, on portarem els nostres «Llibres Viatgers» a Villanueva de Viver, t’esperem.

Informació completa de cada activitat a través de les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram).