Arrels presenta un projecte de col·laboració a la Diputació de Castelló

El projecte, anomenat DSC (Dinamització Social a través de la Cultura) pretén apropar diferents visions de la cultura a la societat dels pobles, veient la mateixa com un element cohesionador i capaç d’aportar noves visions que ajuden a créixer com a societat; apostant per la proximitat, un gran nombre de propostes i diferents formats, en molts d’ells emprant elements públics com places i carrers.

La repercussió prevista per aquest projecte, així com el seu interès social i cultural; es defineix com a una nova proposta totalment integradora de diferents àmbits culturals. Pretén arribar a ser un projecte que no deixe indiferent a ningú, amb una àmplia varietat de propostes i perfils variats, de tal manera que serveixi per ampliar el coneixement i l’interès per tota eixa cultura que ens envolta i que habitualment pot passar desapercebuda, sent indispensable per contextualitzar un temps i un moment.

No són propostes dissenyades únicament per a un consum intern i és per això que aposten a un nivell supramunicipal, intentant convertir aquest programa com a projecte fàcilment replicable.

És un projecte ambiciós el qual, si s’aconsegueix el suficient finançament, servirà com a presentació en societat d’aquesta nova associació.