Arrels prepara una campanya per reivindicar un llenguatge no sexista als plenaris de tota la província de Castelló

El primer lloc en el que es reivindicarà és a la Diputació de Castelló

Durant el mes de maig es registrarà una instància demanant que els representants públics de la màxima institució provincial, utilitzen un llenguatge no sexista en les seues intervencions i en les propostes que duguen al plenari.

Aquesta acció neix per la necessitat de corregir el llenguatge que actualment s’està utilitzat per molts diputats i diputades i que, en moltes ocasions sense cap mala intencionalitat, acaben fent un ús sexista i amb freqüència masclista.

Des d’Arrels pretenem anar corregint aquests «vicis del passat», per la qual cosa, una vegada presentada la proposta a la Diputació de Castelló, contactarem en els diferents col·lectius dels municipis de la província per animar-los a fer el mateix al seu municipi, tenint com a repte que durant el 2020 desaparega de les institucions públiques aquestes formes de llenguatge.